Texturas
Startdatum(s) Deze opleiding op maat van jouw bedrijf?
In detail
Algin, calcic, citras, agar, gellan, iota, kappa, sucro, enz... Het is maar een greep uit het assortiment Texturas die vanaf 1997 in het wereldberoemde restaurant El Bulli ontwikkeld werden door de gebroeders Adrià. Met de Texturas kunnen diverse technieken gebruikt worden zoals: Sferificatie, Gelificatie, Airs & Foam en Bindingen.
Behaal het "next level" in je kookkunst door deze producten op de juiste manier in te zetten. De docent heeft slechts vier lessen nodig om jou de nodige kennis bij te brengen.
Keukenchefs en -medewerkers
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Vier praktijklessen waarin de theoretische kennis geïntegreerd zit.
Samenstelling prijs
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.