€ 250.00 incl.
€ 206.61 excl. BTW

Texturas

Sferificatie, gelleren, emulgeren, ... wat? Hier leer je door moderne kooktechnieken die uit de wetenschap geplukt werden texturen in je gerechten te brengen.

€ 250.00 incl.
€ 206.61 excl. BTW

In detail

Algin, calcic, citras, agar, gellan, iota, kappa, sucro, enz... Het is maar een greep uit het assortiment Texturas die vanaf 1997 in het wereldberoemde restaurant El Bulli ontwikkeld werden door de gebroeders Adrià. Met de Texturas kunnen diverse technieken gebruikt worden zoals: Sferificatie, Gelificatie, Airs & Foam en Bindingen.

Behaal het "next level" in je kookkunst door deze producten op de juiste manier in te zetten. De docent heeft slechts vier lessen nodig om jou de nodige kennis bij te brengen.

Keukenchefs en -medewerkers

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Vier praktijklessen waarin de theoretische kennis geïntegreerd zit.

 

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 206.61 excl. BTW
€ 250.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 82.64 excl. BTW
€ 100.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 289.25 excl. BTW
€ 350.00 incl.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.